Hur ändrar jag uppgifterna för betalning?
+-

Om du vill ändra informationen för framtida fakturor går du till fliken ”Mitt konto” > ”Mina uppgifter”. Under ”Kontoägare” klickar du sedan på ”Uppdatera kontoägare” för att ändra informationen. Om du har en annan faktureringsadress än den som står under kontoägare kan du ändra informationen under ”Uppdatera fakturainställningar”.

För att ändra dina kortuppgifter går du till fliken “Mitt konto” > “Fakturor och kontoinformation”. Längst ner till höger klickar du sedan på ”Ändra kort”.

Hur kommer jag igång?
+-

Skaffa ett gratiskonto och logga in i verktyget. Klicka runt i verktyget och känn på det. Skicka gärna ut ett par nyhetsbrev till några vänner och kollegor. Du kan testa hur länge du vill! Känner du att verktyget är något för dig och att du vill utöka antalet kontakter som du kan skicka nyhetsbrev till, så är det bara till att klicka på knappen ”Uppgradera” inne i verktyget. Betalar gör du enkelt med kort.

Vilka betalningsalternativ erbjuder ni?
+-

Du kan antingen ha ett månadsabonnemang eller ett årsabonnemang. Vid månadsabonnemang betalas abonnemanget med kort. Om du har ett årsabonnemang kan du betala med kort eller faktura.

När du klickar på den gröna knappen ”Uppgradera” kan du välja det abonnemang som passar dig bäst. För att se priser för de olika abonnemangen, klicka här.

Kan jag testa tjänsten gratis?
+-

Ett gratiskonto på Get a Newsletter är helt gratis och går att använda så länge du själv vill. Du kan kostnadsfritt ha upp till 100 kontakter i din kontaktlista och skicka upp till 500 mail i månaden. När du väl är redo kan du uppgradera ditt konto genom att klicka på den gröna knappen där det står ”Uppgradera”.

Hur lång är bindningstiden och uppsägningstiden?
+-

Vi har ingen bindningstid eller uppsägningstid. Du betalar i förskott för den period (månad eller år) du avser att använda tjänsten. Om du vill pausa/avsluta ditt abonnemang går du till ”Mitt konto” > ”Fakturor och kontoinformation”. Längst ner till höger väljer du sedan att pausa eller radera kontot.

Om du väljer att pausa så går kontot ner till viloläge efter nuvarande period Om du väljer att radera kontot så kommer all information och kontakter att försvinna. Åtgärden går inte att ångra.

Får jag importera köpta listor och e-postadresser?
+-

Vi ser prenumeranterna som den viktigaste delen i e-postmarknadsföring och vill att marknadsföringen ska ske på deras villkor. Därför ser vi det som en självklarhet att både vi och våra kunder gör allt vi kan för att motverka oönskad e-post/spam. Detta gör vi bland annat genom att inte tillåta någon typ av adresser som är köpta eller insamlade utan vetskap från prenumeranten själv.