Ändra fakturauppgifter

För att ändra fakturauppgifter på framtida fakturor går du till fliken ”Mitt konto” > ”Mina uppgifter”. Under ”Kontoägare” klickar du sedan på ”Uppdatera kontoägare” för att ändra informationen.

Under rubriken ”Fakturering” > ”Uppdatera fakturainställningar” kan du bestämma om fakturan ska skickas via e-post eller via post. Om du vill ha en annan faktureringsadress än den som står under ”kontoägare” kan du också lägga till den adressen under denna rubrik.

Har du fått en faktura som du vill ändra uppgifter på? Börja då med att ändra uppgifterna under ”Mitt konto” > ”Mina uppgifter”. Kontakta sedan vår support så hjälper vi dig med att kreditera fakturan så att du sedan kan i verktyget skapa en ny faktura med rätt uppgifter.