Ändra kort – eller fakturauppgifter

När du uppgraderar ditt abonnemang från gratis till betalande kan du välja mellan månad och år. Om du väljer månad sker betalningen via kort. Om du väljer år kan du antingen betala via faktura eller kort. Inne i verktyget kan du enkelt ändra informationen för framtida betalningar.

I denna artikel får du läsa om just det – hur du kan ändra kort-eller fakturauppgifter.

Ändra kortuppgifter

Följ nedan steg för att ändra dina kortuppgifter.

1. gå till “Mitt konto” > “Fakturor och kontoinformation”.
  2. längst ner till höger klickar du sedan på ”Ändra kort”.
  3. följ instruktionerna som kommer upp

När du har ändrat och sparat den nya informationen kan du längst ner till höger se att kortuppgifterna är ändrade.

Ändra fakturauppgifter

Följ nedan steg för att ändra fakturauppgifter på framtida fakturor.

1. gå till”Mitt konto” > ”Mina uppgifter”.
  2. klicka på ”Uppdatera kontoägare” under”Kontoägare
  3. Ändra informationen och klicka sedan ”Spara

Under rubriken ”Fakturering” > ”Uppdatera fakturainställningar” kan du bestämma om fakturan ska skickas via e-post eller via post. Om du vill ha en annan faktureringsadress än den som står under ”Kontoägare” kan du också lägga till den adressen under denna rubrik.

Har du fått en faktura som du vill ändra uppgifter på?
Börja då med att ändra uppgifterna under ”Mitt konto” >”Mina uppgifter”. Kontakta sedan vår support så hjälper vi dig med att kreditera fakturan så att du sedan kan i verktyget skapa en ny faktura med rätt uppgifter.