API nycklar

I översikten på ”API & Formulär” har du möjlighet att se över alla dina befintliga prenumerationsformulär och API nycklar genom att klicka på ”Översikt”. Vi visar dessa i form av en fullständig lista, du kan klicka på namnet på ditt prenumerationsformulär för få ta del av en HTML-kod för formuläret. Detta är lämpligt för dig som glömt bort eller behöver uppdatera med ny information på din webbsida.

Under API Nycklar får du ta del av alla dina befintliga nycklar och hur många prenumeranter du lyckats samla sedan nyckeln skapats samt beskrivning och namn på API Nyckeln. Notera att dessa nycklar endast visas om du skapat dem i vårt gamla- d.v.s. det går inte att skapa nya API-nycklar i vårt befintliga verktyg.

Spårningsnycklar, tidigare kända som API-nycklar, är från det gamla verktyget. De är fortfarande funktionella och kommer att hålla räkningen på dina hittills insamlade prenumeranter.

Spårningsnycklar, tidigare kända som API-nycklar, är från det gamla verktyget. De är fortfarande funktionella och kommer att hålla räkningen på dina hittills insamlade prenumeranter.

Relatera artiklar/videon: