Återställ ditt lösenord

Har du glömt ditt lösenord? Oroa dig inte, det går att lösa

Om du glömt ditt lösenord kan vi skicka ett mejl till den e-postadress som är kopplad till kontot, så att du kan välja ett nytt lösenord.

Av säkerhetsskäl kan inte vi se vilket lösenord du har och därför inte heller ge dig lösenordet till kontot. Du behöver alltså själv återställa lösenordet för att få tillgång till kontot.

I denna artikel får du läsa om hur du kan göra det.

Så återställer du ditt lösenord

Följ nedan steg för att återställa lösenordet.

1. Gå till inloggningssidan.
  2. Klicka sedan “Glömt ditt lösenord?”.
  3. Fyll i e-postadressen som du använder för att logga in och klicka sedan på ”Återställ lösenord
  4. Gå till din inkorg och vänta på mejlet med länken för att ändra lösenord.
  5. När du har fått mejlet om att återställa lösenordet, klicka på länken för att välja ett nytt lösenord.
  6. Skriv in det nya lösenordet som du vill ha och klicka på “Spara”.
  7. Logga in med det nya lösenordet

Har du tillgång til kontot men vill ändra lösenordet?
Då kan du ändra lösenordet, eller e-postadressen som används vid inlogg, genom att gå till ”Mitt konto” > ”Mina uppgifter”> ”Uppdatera inloggningsinställningar”.