Återställ ditt lösenord

Har du glömt ditt lösenord? Oroa dig inte, det går att lösa! Via inloggningssidan kan du återställa ditt lösenord. Tänk på att lösenord är krypterat i vårt system vilket innebär att vi inte kan generera fram din kod om du skulle råka glömma bort det. Av säkerhetsskäl sparar vi aldrig på lösenord.

Steg-för-steg

1. Klicka på ”Logga in” som du vanligtvis gör när du loggar in verktyget.

2. Återställ ditt lösenord via länken ”Glömt bort ditt lösenord?”.

3. Fyll i e-postadress och klicka på ”Återställ lösenord” så skickas ett nytt lösenord till din mail. Notera att du måste uppge samma e-postadress som du loggar in med i verktyget.

åerställ lösenord

Det är lite känsligt att skicka lösenord över webben och därför råder vi våra kunder att beställa ett nytt lösenord till den egna e-postadressen enligt ovanstående uppgifter. Därtill kan man ändra lösenord under ”Mitt Konto” > ”Mina uppgifter” i verktyget.