Går det att ändra länken för att visa nyhetsbrevet i webbläsaren?

Det kan du göra genom att infoga en länk i nyhetsbrevet som länkar till taggen ##view_online## istället för webbadressen. På så sätt ersätts taggen med en länk för att visa nyhetsbrevet i webbläsaren- detta sköter systemet. Tänk på att du även kan välja att placera länken där du själv önskar, så länge du behåller länken och taggen.

Notera att länken för att visa nyhetsbrevet i webbläsare är obligatorisk vilket innebär att om det länken inte finns med så ersätter systemet det automatiskt genom att återskapa länken och placera den längst ner i nyhetsbrevet.

Verktyg för att ändra länk

1) I editorn, markerar du den text du vill infoga länken till.
2) När du har markerat det du vill länka så klickar du på ”Lägg till länk” (en symbol som visar en grå kedja)
3) I dialogrutan hittar du en länklista till din hjälp där du får tillgång till olika länkar: länken till webbversionen, länken till avsluta prenumeration etc.
Länken för att visa i webbläsare är obligatorisk och ska vara väl synlig för prenumeranten.
4) Välj länken ”Visa i webbläsare” och slutligen sparar du dina ändringar.

Du kan infoga våra obligatoriska länkar på valfri plats i nyhetsbrevet.

Du kan infoga våra obligatoriska länkar på valfri plats i nyhetsbrevet.

★ Tips:

Använder du ett annat språk än Svenska i ditt nyhetsbrev? Tänk då på att även ändra texten på de obligatoriska länkarna.