Hur ändrar man avsändarnamn?

Ett avsändarnamn motsvarar från-adressen som syns när du skickar iväg ett nyhetsbrev från oss på Get a Newsletter. Avsändarnamn fyller du i när du skapar en lista och det är även där som du ändrar och redigerar det. I fliken”Mitt konto” klickar du alternativet ”Avsändare”. Där du har möjlighet att ändra e-postadressen som ert nyhetsbrev ska skickas från. E-postadressen kommer sedan finnas med som ett alternativ under rubriken ”Välj ämne och avsändare” när du ska skicka ut utskicket.

lägg till avsändare

När du sedan ska skicka ut ett nyhetsbrev kan du välja avsändare från de du har angett för dina olika listor. Anledningen till att du anger avsändaren under listans inställningar är för att vi ska veta vilken avsändare vi ska sätta på eventuella bekräftelsemail som går ut till nya prenumeranter.

Steg-för-steg

1. Gå till fliken ”Mitt konto” > ”Avsändare

2. Klicka ”Lägg till avsändare” för att lägga till en ny avsändarmail eller på en nuvarande e-postadress för komma in i redigeringsläge för redan tillagd e-postadress.

3. Klicka på ”Spara och återvänd” för att spara de nya ändringarna.

4.Välj den nya eller uppdatera e-postadressen under rubriken ”Välj ämne och avsändare”.

välj avsändarmail