Hur ändrar man avsändare?

Avsändare bestämmer vilken e-postadress och namn som mottagaren av nyhetsbrevet kommer att se. För att ändra e-postadressen eller namnet på avsändaren går du till fliken”Mitt konto” > ”Avsändare”.

lägg till avsändare

Avsändaren kommer sedan finnas med som ett alternativ under rubriken ”Välj ämne och avsändare” när du ska skicka ut utskicket.

välj avsändarmail

Så ändrar du avsändare: steg-för-steg

1. Gå till fliken”Mitt konto”> ”Avsändare

2. Klicka ”Lägg till avsändare” för att lägga till en ny avsändarmail eller på en nuvarande e-postadress för komma in i redigeringsläge för redan tillagd e-postadress.

3. Klicka på ”Spara och återvänd” för att spara de nya ändringarna.

4.Välj den nya eller uppdatera e-postadressen under rubriken ”Välj ämne och avsändare”.

Ändra avsändare för bekräftelsemail

För att ändra avsändare för bekräftelsemail går du till fliken ”Kontakter” > ”Api & formulär” > ”Visa formulär”. Kicka sedan på namnet på formuläret som är kopplat till bekräftelsemailet som du vill ändra avsändare för. Under rubriken ”Lista och Avsändare” kan du ändra e-postadress och namn.

*Relaterade artiklar/videon:*