Hur exporterar jag prenumerationer?

I fältet ”Prenumerationer” under fliken ”Verktyg” får du möjligheten att bland annat att exportera dina prenumerationer som tillhör en eller flera listor till en Excel-fil som laddas ner på din dator. Verktyget ger dig tre olika möjligheter att exportera dina prenumerationer; manuellt (en och en), alla på en gång eller selektivt (mellan olika listor). Nedan visar vi hur du går tillväga för vardera alternativ:

1. Exportera prenumerationer manuellt- en och en

Du kan exportera prenumerationer manuellt genom att markera en eller flera kontakter- markerar gör du genom att klicka på kryssrutorna framför kontakterna på kontaktlistan- och därefter gå till ”Verktyg” och välja “Exportera”.

Markera en eller flera prenumerationer genom att klicka för boxen jämte e-postadressen.

Markera en eller flera prenumerationer genom att klicka för boxen jämte e-postadressen.

På så sätt exporterar du alla markerade prenumerationer för de kontakter som hamnat i urvalet.
Vi skapar då en Excel-fil med alla dina prenumerationer som laddas ned till din dator. Om du har fler än 64 000 prenumerationer exporteras de till en CSV-fil istället.

2. Exportera alla befintliga prenumerationer

Ett annat alternativ är att exportera alla kontakter eller kontakter från ett sök- eller sorteringsresultat. Då exporteras kontakterna- och dess prenumerationer som filtrerats fram till en Excel-fil.
Det gör du genom att klicka på fältet ”Verktyg” och sedan på den gröna ikonen som dyker upp jämte verktygsfältet. Den visar hur många prenumerationer som kommer att exporteras. Om det är fler än 64 000 prenumerationer så exporteras de till en CSV-fil istället.

Exportera alla dina befintliga prenumerationer genom att klicka på "Exportera" i verktygsfältet. Systemet stämmer av antalet prenumerationer.

Exportera alla dina befintliga prenumerationer genom att klicka på ”Exportera” i verktygsfältet. Systemet stämmer av antalet prenumerationer.

3. Exportera alla prenumerationer i en eller flera listor

I annat fall har du möjligheten att exportera alla kontakter eller särskilda kontakter från ett sök- eller sorteringsresultat. Då exporteras kontakterna (och dess prenumerationer) som du har filtrerat fram.
Det gör du genom att klicka på knappen ”Filter”.

Använd vårt filtreringsverktyg för att sortera och kopiera en eller flera listor.

Använd vårt filtreringsverktyg för att sortera och kopiera en eller flera listor.

Välj sedan den lista som du vill önskar att exportera prenumeranter från. Därefter väljer du att antingen exportera bort någon eller några prenumeranter- det gör du genom att markera kontakterna- eller alla prenumeranter samtidigt.

För att exportera alla prenumerationer samtidigt så väljer du ”Exportera” i verktygslistan och sedan klickar du på den gröna knappen för att gå vidare (exportera alla prenumerationer). I annat fall markerar du endast prenumerationer för specifika kontakter att exportera.

★ Tips:

Om du söker en specifik kontakt, eller flera med delvis samma information (t.ex. samma förnamn eller samma domän i e-postadressen), rekommenderar vi att du använder sökfunktionen på sidan.