Hur flyttar jag prenumerationer?

I fältet ”Prenumerationer” under fliken ”Verktyg” får möjligheten att bland annat att flytta dina prenumerationer mellan olika listor. Det som skiljer flytta prenumerationer från att kopiera prenumerationer är att när du väljer att flytta prenumerationer så försvinner den befintliga prenumerationen. Den förflyttas till en annan lista. Verktyget ger dig tre olika möjligheter att flytta på dina prenumerationer; manuellt (en och en), alla på en gång eller selektivt (mellan olika listor). Nedan visar vi hur du går tillväga för vardera alternativ:

1. Flytta prenumerationer manuellt- en och en

Du kan flytta prenumerationer manuellt genom att markera en eller flera kontakter- markerar gör du genom att klicka på kryssrutorna framför kontakterna på kontaktlistan- och därefter går du till ”Verktyg” och väljer “Flytta till”.

Markera en eller flera prenumerationer genom att klicka för boxen jämte e-postadressen.

Markera en eller flera prenumerationer genom att klicka för boxen jämte e-postadressen.

Du får där möjligheten att välja vilken lista prenumeranterna ska förflyttas till. På så sätt flyttar du alla markerade prenumerationer från en lista till en annan, d.v.s. prenumerationen upphör på en lista och skapas för en annan.

2. Flytta alla befintliga prenumerationer

Ett annat alternativ är att flytta alla kontakter till en annan lista. Det gör du genom att klicka på ”Flytta till” i verktygsfältet och sedan väljer du vilken lista som prenumeranten ska förflyttas till. Slutligen klickar du på den gröna ikonen som dyker upp jämte verktygsfältet. Den visar hur många prenumerationer som kommer att förflyttas från en lista till en annan.

Flytta alla dina befintliga prenumerationer genom att klicka på "Flytta" i verktygsfältet. Systemet stämmer av antalet prenumerationer.

Flytta alla dina befintliga prenumerationer genom att klicka på ”Flytta till” i verktygsfältet. Systemet stämmer av antalet prenumerationer.

3. Flytta prenumeranter mellan listor

I annat fall har du möjligheten att flytta alla kontakter eller särskilda kontakter från ett sök- eller sorteringsresultat. Då förflyttas kontakterna (och dess prenumerationer) som du har filtrerat fram från en lista till en annan. Detta är ett bra alternativ om du t.ex. vill ersätta prenumerationer för befintliga kontakter. Du kan flytta prenumeranter till en ny lista genom att klicka på knappen ”Filter”. Välj sedan den lista som du vill önskar att flytta prenumeranten till. Därefter väljer du ”Flytta till” i verktygsfältet och slutligen till vilken lista du vill förflytta prenumeranten till.

Använd vårt filtreringsverktyg för att sortera och radera en eller flera listor.

Använd vårt filtreringsverktyg för att sortera och flytta en eller flera listor.

Om du vill välja några prenumeranter i en särskild lista så filtrerar du först fram listan och därefter markerar endast de prenumeranter som du vill förflytta. Slutligen klickar du på ”Flytta till” i verktygsfältet, vilken lista prenumeranten-erna ska förflyttas till och slutligen klickar du på den gröna ikonen som även visar hur många prenumeranter som kommer att förflyttas.

★ Tips:

Om du söker en specifik kontakt, eller flera med delvis samma information (t.ex. samma förnamn eller samma domän i e-postadressen), rekommenderar vi att du använder sökfunktionen på sidan.