Hur fungerar mitt abonnemang?

Vi på Get a Newsletter älskar enkelhet, därför har vi också en enkel prissättning. Betalar gör du per månad baserat på hur många kontakter du har på kontot. Självklart går det bra att skapa ett gratiskonto så att du kan testa verktyget hur länge du vill och uppgradera när du känner dig redo.

Alla abonnemang är baserade på antalet kontakter som du har på ditt konto.

Alla abonnemang är baserade på antalet kontakter som du har på ditt konto.

Abonnemangen som är kontaktbaserade och utgår från antalet kontakter som du har på ditt konto, påbörjas från och med det datum som du uppgraderar till önskad nivå. Du har möjlighet att själv se efter hur mycket varje nivå (baserat på antal kontakter) kommer att kosta på vår webbplats. I annat fall kan du importera dina kontakter och låta systemet sköta uträkningen och kostnaden åt dig. Du uppgraderar enklast när du är inloggad i verktyget under Mitt konto” > ”Uppgradera konto.

Dagen som du väljer att uppgradera blir det fastställda datum som systemet kommer att utgå ifrån när den ska räkna ut hur mycket din nästkommande månadsabonnemang kommer att kosta. Systemet går då igenom din kontaktlista och räknar ut antalet kontakter som du har i verktyget och fastställer en ny nivå alt. lämnar det som det är om din kontaktlista inte ökat/minskat under månadens gång. Detta sköts automatiskt och systemet uppgraderar alt. nedgraderar till bästa lämpliga nivå för dig.

Betalningen är kortbaserad vilket innebär att du fyller i dina kortuppgifter en gång och därefter dras det automatiskt av en summa vid varje kontoförnyelse. Notera att systemet även räknar med inaktiva kontakter, vill du vara säker på att dessa inte inkluderas vid nästa betalning så rekommenderar vi att du raderar samtliga inaktiva adresser innan det fastställda datumet för ditt abonnemang.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.