Hur gör jag för att länka en rubrik?

I dagsläget kan man inte skapa länkar av rubriker i vår blockeditor- notera att det går att göra i vår avancerade. För att komma runt problemet får du lägga till en text-kolumn istället för en rubrik-kolumn. Du får då upp en textruta att fylla i till höger i blockeditorn. Du skriver önskad text. Därefter justerar du textstorleken- det gör du genom att markera innehållet och sedan väljer teckensnitt i verktygsfältet. Vi har följande storlekar på våra rubriker:

Rubrik 1: 30px
Rubrik 2: 24px
Rubrik 3: 19px

Slutligen ska du infoga en länk för din rubrik. För att lyckas med detta får du markera texten som avser vara din rubrik. Klicka sedan på ”länk-ikonen” som visar en grå kedja, fyller i URL-adressen till önskad landningssida och slutligen klickar på spara, enligt bilderna nedan.

Steg-för-steg

1.Lägg till en text-kolumn genom att dra och släppa kolumnen i ditt utskick

2.Skriv önskad rubriktext

3.Välj teckenstorlek; 30px (Rubrik 1), 24 px (Rubrik 2) eller 19 px (Rubrik 3)
bild som visar textblocket och texten " rubrik1"
4.Markera texten och infoga länk- klicka på ikonen som föreställer en grå kedja
bild som visar vart du i textblocket klickar för att länka
5.Fyll i önskad URL-adress och klicka på ”OK”
bild på ruta med inställningar för länken
6.Testa länken och justera om det är nödvändigt. Vi brukar rekommendera att man fetmarkerar rubrikerna för att skapa en iögonfallande effekt.