Hur kan jag dela mitt nyhetsbrev?

Ett bra sätt att få fler att prenumerera på ditt nyhetsbrev är att dela med dig av redan skickade nyhetsbrev på din hemsida eller på sociala medier. I verktyget finns en smidig funktion som hjälper dig med detta.

I denna artikel får du lära dig hur den smidiga funktionen fungerar.

Så kan dela med dig av ditt nyhetsbrev

Följ nedan steg för att i efterhand dela med dig av ditt nyhetsbrev.

1. Gå till “Rapporter”
  2. Klicka på ämnesraden för det utskick som du vill dela.
  3. Klicka sedan på ”Dela” och välj sedan mellan att:
  • Dela utskicket på facebook.
  • Dela utskicket på LinkedIn.
  • Dela utskicket på Twitter.
  • Länk för att dela online.

Följ sedan instruktionerna som kommer upp, när du har valt hur du vill dela ditt nyhetsbrev.

Om du vill lägga upp en länk på din hemsida – välj då alternativet ”Länk för att dela nyhetsbrevet online”.

bild på hur det ser i verktyget när man väljer att dela ett nyhetsbrev

Du får också valmöjligheten att dela ditt nyhetsbrev när du precis har sänt ett utskick.