Hur kan jag dela mitt nyhetsbrev?

Ett bra sätt att få fler att prenumerera på ditt nyhetsbrev är att dela med dig av redan skickade nyhetsbrev på din hemsida eller på sociala medier. I verktyget finns det ett smidigt sätt att hjälpa dig med detta.

Om du går in på fliken ”Rapporter” och sedan klickar dig in på ditt senaste nyhetsbrev hittar du olika länkar under fliken ”Dela” för att sprida nyhetsbrevet online– bland annat för att sprida nyhetsbrevet på din webbplats och på sociala medier. Vill du lägga upp en länk på din hemsida – välj då alternativet ”Länk för att dela nyhetsbrevet online”.

bild på hur det ser i verktyget när man väljer att dela ett nyhetsbrev

Du kan självklart lägga till fler än ditt senaste nyhetsbrev, gå då in på respektive rapport och välj hur du vill dela ditt nyhetsbrev.

Relatera artiklar/videon: