Hur raderar jag mina prenumerationer?

I fältet ”Prenumerationer” under fliken ”Verktyg” får du möjligheten att bland annat att radera dina prenumerationer som tillhör en eller flera listor. Verktyget ger dig tre olika möjligheter att radera dina prenumerationer; manuellt (en och en), alla på en gång eller selektivt (mellan olika listor). Nedan visar vi hur du går tillväga för vardera alternativ:

1. Radera prenumerationer manuellt- en och en

Du kan radera prenumerationer manuellt genom att markera en eller flera kontakter- markerar gör du genom att klicka på kryssrutorna framför kontakterna på kontaktlistan- och därefter gå till ”Verktyg” och välja “Radera”. På så sätt raderar du alla markerade prenumerationer för de kontakter som hamnat i urvalet.

Markera en eller flera prenumerationer genom att klicka för boxen jämte e-postadressen.

Markera en eller flera prenumerationer genom att klicka för boxen jämte e-postadressen.

2. Radera alla befintliga prenumerationer

Ett annat alternativ är att radera alla kontakter eller kontakter från ett sök- eller sorteringsresultat. Då raderas kontakterna- och dess prenumerationer som filtrerats fram. Det gör du genom att klicka på fältet ”Verktyg” och sedan på den gröna ikonen som dyker upp jämte verktygsfältet. Den visar hur många prenumerationer som kommer att raderas.

Radera alla dina befintliga prenumerationer genom att klicka på "Radera" i verktygsfältet. Systemet stämmer av antalet prenumerationer.

Radera alla dina befintliga prenumerationer genom att klicka på ”Radera” i verktygsfältet. Systemet stämmer av antalet prenumerationer.

3. Radera alla prenumerationer i en eller flera listor

I annat fall har du möjligheten att radera alla kontakter eller särskilda kontakter från ett sök- eller sorteringsresultat. Då raderas kontakterna (och dess prenumerationer) som du har filtrerat fram.
Det gör du genom att klicka på knappen ”Filter”. Välj sedan den lista som du vill önskar att radera prenumeranter från. Därefter väljer du att antingen radera bort någon eller några prenumeranter- det gör du genom att markera kontakterna- eller alla prenumeranter samtidigt.

Använd vårt filtreringsverktyg för att sortera och kopiera en eller flera listor.

Använd vårt filtreringsverktyg för att sortera och kopiera en eller flera listor.

För att radera alla prenumerationer samtidigt så väljer du ”Radera” i verktygslistan och sedan klickar du på den gröna knappen för att gå vidare (radera alla prenumerationer). I annat fall markerar du endast prenumerationer för specifika kontakter att radera.

★ Tips:

Om du söker en specifik kontakt, eller flera med delvis samma information (t.ex. samma förnamn eller samma domän i e-postadressen), rekommenderar vi att du använder sökfunktionen på sidan.