Hur redigerar jag API Tokens?

För att ändra på namn eller beskrivning så går du först till ”API & Formulär” och sedan till ”API Tokens”. Under fältet ”Namn” har du möjlighet att klicka på namnet på ditt token för att komma till redigeringsläge.

Redigera ditt API token genom att klicka på namnet för det token du önskar redigera.

Redigera ditt API token genom att klicka på namnet för det token du önskar ändra.

I redigeringsläge har du möjlighet att ändra namn och beskrivning på ditt token innan du slutligen klickar på knappen ”Spara” för att spara alla dina ändringar. Du får då en notis om att ändringarna har sparats.

★ Tips:

Vill du istället ändra i koden så får du skapa ett nytt API Token.