Hur skapar jag ett nytt API Token?

Är det första gången du lägger till en API Token? Det är väldigt enkelt och går väldigt snabbt. Du hittar skapa-knappen på två ställen i verktyget. Den ena platsen är på översikten av ”API & Formulär”. Under rubriken hittar knappen ”lägg till token”.

Använd tokens för att koppla upp dig mot vårt API.

Använd tokens för att koppla upp dig mot vårt API.

När du klickar på knappen så kommer du till en ny sida där du har möjligheten att fylla i ett namn för din API Token och en beskrivning- vad den avser. Slutligen klickar du på spara.

Fyll i uppgifter, klicka sedan på "spara",

Fyll i uppgifter, klicka sedan på ”spara”,

Du kan även skapa ett API Token genom att gå till ”API & Formulär” och sedan till ”API Tokens”. Där klickar du på knappen ”Skapa token” för att skapa ett nytt API Token.