Hur skapar jag ett redan skickat nyhetsbrev på nytt?

För att skicka ett redan skickat nyhetsbrev på nytt kan du göra på ett par olika sätt:

Via fliken Utskick

Gå till fliken ”Utskick” och gå ned till rubriken ”Skickade mail”. Du klickar sedan under verktygsfältet på ikonen som ser ut som två pappersark för att skapa ett nytt utkast baserat på det skickade utskicket.

bild på hur du kopierar ett gammalt utskick via skickade mail

Via fliken Rapporter

Gå till fliken ”Rapporter”, vid den aktuella rapporten klickar du även är på ikonen som ser ut som två pappersark för att skapa ett nytt utkast baserat på det skickade utskicket.

bild på hur du kopierar ett gammalt utskick via rapporter

Oavsett vilket alternativ du väljer så skapas det ett utskick på nytt som är baserat på ett tidigare utskick, detta visas under ”Utskick” som ett nytt utkast.