Hur skickar jag med en pdf-fil i nyhetsbrevet?

Det går inte att bifoga ett dokument med utskicken från Get a Newsletter på samma sätt som när du skickar ett vanligt mail. Vi ger dig istället möjligheten att länka till det i utskicket. Det är mycket bättre ur ett par aspekter – du får ovärderlig statistik över hur många som verkligen har öppnat dokumentet och prenumeranter som inte vill ha det slipper ladda ner det.

Infoga en länk till din PDF-fil i nyhetsbrevet

För att länka till ett dokument laddar du upp filen hos oss eller på ditt webbhotell och sedan länkar till den. Vill du ladda upp den hos oss gör du enligt följande när du är inne och redigerar ditt utskick:

pdf-stegett

Markera det ord som du vill ska länka till filen.

Klicka på ”Infoga/Redigera Länk”

steg2pdf

Ladda upp filen i vår filhanterare- en ikon som föreställer en mapp med ett förstoringsglas. (ett nytt fönster öppnas med ditt filarkiv hos oss)

steg3pdf

Klicka på filen för att infoga den i ditt nyhetsbrev eller ladda upp den från din dator.

steg4pdf

Klicka på ”OK” för att spara länken.

steg5pdf