Hur uppgraderar jag mitt gratiskonto till ett betalkonto?

När du är inloggad i verktyget kan du enkelt uppgradera till betalversionen genom att klicka på ”Uppgradera-knappen” som finns på översikten alt. att du går till Mitt konto och sedan klickar du på Uppgradera konto.

Uppgradera enkelt till nästa kontonivå.

Uppgradera enkelt till nästa kontonivå.

Alla prenumeranter, listor, rapporter och övrig information finns kvar. Du som har ett kontaktbaserat abonnemang måste radera ditt konto fullständigt om du inte längre vill betala för tjänsten. Man kan alltså inte nedgradera till ett kostnadsfritt konto om man har köpt ett abonnemang hos oss efter den 1 april. Du som köpt ett konto hos oss innan dess har möjlighet att lagra kontakter, utskick och annan kontoinformation under ett kostnadsfritt konto fram tills att du vill uppgradera till ett betalkonto på nytt igen.