Jag skickade ett nyhetsbrev men fick sedan en mängd nya prenumeranter- kan jag göra om utskicket till de nya?

Ja, det går utmärkt att skicka ut ett nyhetsbrev till enbart de nytillkomna prenumeranterna. I dina rapporter ger vi dig möjligheten under verktygsfältet att skicka nyhetsbrevet till nytillkomna prenumeranter. Denna funktion kan du använda om och om igen om du skulle vilja, de som tidigare har fått nyhetsbrevet får det inte igen.

Steg-för-steg

1. Gå till fliken ”Rapporter”

2. bild på fliken rapport i verktyget

3. Klicka på det utskick som du vill ska gå iväg till nytillkomna prenumeranter

4. bild på utskick i vektyget

5. Klicka på knappen ”Verktyg”

6. Välj ”Skicka till nytillkomna prenumeranter”

7. bild på hut du klickar på skicka till nytillkomna prenumeranter

8. En dialogruta dyker upp med information om hur många utskicket gått ut till

9. dialogruta med status