Jag vill avsluta mitt konto, hur gör jag det?

Om du mot förmodan vill avsluta ditt konto på Get a Newsletter kan du enkelt göra det direkt i verktyget. Du hittar det under ”Mitt konto” och sedan ”Fakturor och kontoinformation” i menyn. Klicka på länken ”Radera ditt konto” som finns i högerkolumen ”Kontoinformation”.

avsluta-konto

Du får gärna höra av dig till oss och tala om anledningen till avslutet, kanske det är något vi kunde gjort annorlunda?

Om det är en period som du mindre använder dig av vår tjänst finns möjligheten att pausa kontot. Inget kommer då att förändras och du kan sedan när du vill använda det igen aktivera kontot.

För att pausa ditt konto går du till fliken ”Mitt konto” > ”Verktygsinställningar”. På högra sidan längst ner under rubriken ”Ändra konto” finner du ”Pausa ditt konto”.

pausa-konto

För att sedan aktivera kontot igen så går du till samma ställe och väljer ” Återaktivera ditt konto”.