Jag vill avsluta mitt konto, hur gör jag det?

Om du inte längre är i behov av tjänsten, och vill avsluta tjänsten, kan du enkelt avsluta ditt konto direkt i tjänsten.

I denna artikel får du reda på hur du går tillväga, steg för steg.

Innan du avslutar ditt konto

Här är några saker som kan vara bra att tänka på.

  • Om det är någon information som du vill ha kvar från kontot, kom ihåg att exportera den. När kontot väl raderas kommer all information raderas, även säkerhetskopian.
  • Det inte går att återställa ett konto som har tagits bort. Så var säker på att tjänsten inte ska användas i framtiden.

Så avslutar du ditt konto

Följ nedan steg för att avsluta/radera ditt konto.

  1. Gå till “ Mitt konto ” > “Faktura och kontoinformation”.
  2. Gå längst ner till höger och klicka på “ Radera ditt konto “.
  3. Fyll i vilken anledning som du vill avsluta kontot och klicka på “Fortsätt
  4. Klicka på “Radera mitt konto
  5. Bekräfta att du vill radera kontot genom att kryssa i rutan och slutligen klicka på “Radera mitt konto

Nu är kontot raderat och all information kommer att tas bort.