Kan jag använda en noreply-adress som avsändare?

Du kan ange en noreply-adress genom att ändra avsändare på den aktuella listan genom att gå till fliken”Mitt konto”och sedan underfliken ”Avsändare”. E-postadressen kommer sedan finnas med som ett alternativ under rubriken ”Välj ämne och avsändare” när du ska skicka ut utskicket.

lägg till avsändare

Notera att det är inte att föredra eftersom prenumeranter ibland svarar och ställer frågor eller kanske till och med beställer något. Det är alltid bra att ha så många kommunikationskanaler som möjligt öppna.

Eventuella felmeddelanden som studsar tillbaka kommer rakt in i Get a Newsletter och du slipper se dem (men vill du så hittar du dem i rapporterna samt i informationen för respektive kontakt i kontaktlistan).

Steg-för-steg

1. Gå till fliken ”Mitt konto” > ”Avsändare

2. Klicka ”Lägg till avsändare” för att lägga till en ny avsändarmail eller på en nuvarande e-postadress för komma in i redigeringsläge för redan tillagd e-postadress.

3. Klicka på ”Spara och återvänd” för att spara de nya ändringarna.

4. Välj den nya eller uppdaterade e-postadressen under rubriken ”Välj ämne och avsändare”.

välj avsändarmail