Kan jag importera e-postadresser från mitt Gmail-konto?

Du kan enkelt importera e-postadresser från Gmail genom att exportera dina kontakter. Nedan visar vi steg för steg hur du ska gå tillväga för att exportera en eller flera kontakter på ditt Gmail konto.

1. Gå till rätt flik

När du är inloggad på ditt konto i Gmail så hittar du en flik som heter ”Gmail” i menyraden till vänster. Genom att klicka på den får du olika alternativ, du väljer att klicka på ”Kontakter”.

Google-exporterakontakter

2. Välja exportera

Väl inne på fliken kontakter hittar du en rullista under fältet ”Mer”. I denna rullista väljer du alternativet ”Exportera”.

Kontakter- Exportera

3. Valalternativ

När du valt att exportera ger systemet dig tre olika alternativ:

1. Att exportera valda kontakter
  2. En särskild grupp
  3. Alla kontakter

Välj att exportera kontakterna till ”Outlook CSV-format (för import till Outlook eller annat program)” som exportformat. Slutligen klickar du på ”Exportera”.

Export-kontakter

4. Importera din kontakter på Get a Newsletter

Efter att ha exporterat alla dina kontakter så behöver du importera dina kontakter (se hjälpartikel för hur du går tillväga på ditt konto. Du väljer om du vill ladda upp din CSV-fil alt. om du vill klippa/klistra in dina kontakter.