Lägg till mall – Genomgång

I vårt verktyg har man två följande alternativ; att skapa mall med vår hjälp av vår blockeditor eller att skapa helt ny mall från grunden via vår avancerade redigerare. Vi rekommenderar att du använder vår blockeditor men går igenom alla tillvägagångssätt nedan.

Välj bland ett urval av våra standardmallar eller skapa din egen mall från grunden i vår avancerade editor.

Välj bland ett urval av våra standardmallar eller skapa din egen mall från grunden i vår avancerade editor.

Skapa mall med vår blockeditor

Om du vill skapa en ny mall klickar du på knappen ”Lägg till mall” under fliken ”Mallar”. Vi erbjuder flera olika typer av mallar som du kan inspireras av för att skapa nyhetsbrev, mallarna är responsiva- d.v.s. de är alla mobilanpassade.

Skapa en helt ny mall från grunden i vår avancerade redigerare

Är du skicklig på HTML och vill du skapa en mall utan hjälp så ska du använda vår avancerade redigerare. Den finns som ett alternativ när du väljer att ska en ny mall. Du kommer då till en editor som påminner om ett ordbehandlingsprogram (precis som när du skapar ett utskick), där du kan skriva text, ändra storlek på den, infoga bilder, göra rubriker m.m.

★ Tips:

Du kan också göra en kopia av en redan existerande mall, genom att klicka på ikonen duplicera. Du hittar den i verktygsfältet under fliken ”Verktyg”.