Lägg till nytt attribut

För att lägga till ett attribut klickar du på knappen ”Lägg till attribut” under fliken ”Attribut”. Du fyller sedan i valfritt namn på attributet. Vi rekommenderar att du använder ett namn som förklarar vad attributet ska användas till. Slutligen klickar du på ”Spara”. Du kan även klicka på ”Avbryt” om du ångrar dig och inte vill skapa ett attribut.

Skapa en personlig prägel på ditt nyhetsbrev genom att använda dig av attribut.

Skapa en personlig prägel på ditt nyhetsbrev genom att använda dig av attribut.