Lägg till utskick – Genomgång

I fältet ”Utskick” väljer du om du vill skriva utskicket helt från början, eller om vill ha hjälp på traven. Vill du göra det väldigt enkelt för dig så väljer du vår blockeditor där du kan välja bland våra standardmallar och mobilanpassade mallar. Du kommer då till en editor som baserar sig på block som du drar och släpper. Editorn är uppbyggd för att göra det väldigt enkelt att få ett stilrent nyhetsbrev som fungerar helt utan problem i de vanligaste e-postprogrammen.

Välj någon av våra standardmallar eller använd din egna mall.

Välj någon av våra standardmallar eller använd din egna mall.

Skapa ett helt nytt utskick från grunden

Vill du skapa utskicket utan hjälp väljer du ”Skapa ett helt nytt utskick från grunden”. Du kommer då till en editor som påminner om ett ordbehandlingsprogram, där du kan skriva text, ändra storlek på den, infoga bilder, göra rubriker m.m.

Skapa ett utskick baserat på en av dina egna mallar

Om du redan har förberett en mall som du vill använda så väljer du ”Skapa ett utskick baserat på en av dina egna mallar”. Mallar skapar du i fliken ”Mallar”.

Skapa ett utskick med vår avancerade blockeditor

För dig som är duktig på HTML och har ett öga för bild och färg så erbjuder vi dig möjligheten att redigera dina nyhetsbrev i vår avancerade blockeditor. Där har du större utrymme för flexibelt och kreativt skapande. Du hittar länken till vår avancerade redigerare under kolumnen som innehåller standard- och mobilanpassade utskick.