Mina Uppgifter – Genomgång

I fliken ”Mina uppgifter” har du möjligheten att ändra på information gällande inloggningsinställningar, kontoägare samt faktureringsärenden.

Verktyg för Mina uppgifter

Nedan får du information om vad de olika fälten under ”Mitt konto” innefattar och innebär för dig som är kund eller leverantör till oss.

LOGGA IN

E-postadressen används för att logga in på ditt konto, för meddelanden när vi vill kontakta dig gällande ditt konto och eventuellt nyhetsbrev från oss. Adressen påverkar inte avsändaren på ditt egna nyhetsbrev. Notera att vid ändringar måste du alltid ange lösenord för att uppdatera och spara ändringarna.

bild på hur fliken logga in ser ut i verktyget

KONTOÄGARE

Din adress och information används för dina fakturor (om du inte har angett att du vill ha en separat adress) samt för att vi ska ha koll på vilka som använder tjänsten. I denna sektion har du även möjlighet att referera till din kund eller ange en extra e-postadress så att berörda parter får ta del av fakturor och annan viktig information. Var noggrann med att fylla i all information korrekt.

bild på hur fliken kontoägare ser ut i verktyget

FAKTURERING

Vill du ha en separat faktureringsadress så kan du enkelt ändra detta under fakturasektionen. I denna sektion har du även möjlighet att välja att skicka din faktura till en annan fakturaadress samt ange referens och extra e-postadress. Detta är ett alternativ för våra leverantörer som designar nyhetsbrev för sina kunder via oss och referera till kunden eller fakturera dem. Var noggrann med att fylla i all information korrekt.

bild på hur fliken fakturering ser ut i verktyget