Mitt konto – Genomgång

Fliken ”Mitt konto” låter dig hantera konto- och fakturauppgifter samt ge möjligheten att se över meddelanden och information som är relaterad till kontoplan och ägarkonto.

Verktyg för att hantera ”Mitt Konto”

Mitt konto

Uppgradera konto

När du är inloggad i verktyget kan du enkelt uppgradera till betalversionen med ”Uppgradera ditt konto” ikonen på verktyget och via Uppgradera-fliken som du hittar under fältet ”Mitt konto”.

Alla prenumeranter, listor, rapporter och övrig information finns kvar oavsett om du väljer att uppgradera från ett gratiskonto till ett betalkonto eller tvärtom. Desamma gäller om du uppgraderar från ett betalkonto till ett ännu större konto, all information finns kvar.

Meddelanden

Under Meddelanden så får du ta del av privat information gällande ditt konto som t.ex. kontobalans samt bekräftelsemail och fakturainformation.

Mina uppgifter

I fliken ”Mina uppgifter” har du möjligheten att ändra på information gällande inloggningsinställningar, kontoägare samt faktureringsärenden.

Inloggningsinställningarna används när du loggar in på ditt konto. E-postadressen används också för meddelanden från oss angående ditt konto.

Notera att din adress och information används för dina fakturor (om du inte har angett att du vill ha en separat adress) samt för att vi ska ha koll på vilka som använder tjänsten. Vill du ha en separat faktureringsadress så kan du enkelt ändra detta under fakturasektionen.

Fakturor och Kontoinformation

Är du orolig över att ha missat en faktura? I fliken ”Fakturor och Kontoinformation” kan du ta del av och ladda ner alla dina fakturor- både betalda och obetalda. Har du obetalda fakturor så kan du välja att betala dem med kort- du klicka på länken ”betala med kort”.

Om du mot förmodan vill avsluta ditt konto på Get a Newsletter kan du enkelt göra det direkt i verktyget under denna flik. Klicka på länken ”Radera kontot fullständigt” som finns i högerkolumnen ”Ändra Konto”.
Du kan även välja vilket språk du föredrar för ditt verktyg; du kan välja mellan Svenska och Engelska.

★ Tips:

I högerkolumnen kan du ta del av viktig information såsom; återstående kontobalans, slutdatum för befintlig kontoplan, kontostorlek samt välja att uppgradera till större kontoplan och radera kontot fullständigt.

Verktygsinställningar

Under fliken ”Verktygsinställningar” har du möjlighet att hantera ärenden som har med gränssnittet samt personliga preferenser kring hantering av nyhetsbrev att göra. Du kan även välja vilket språk du föredrar för ditt verktyg; du kan välja mellan Svenska och Engelska.

Om du mot förmodan vill avsluta ditt konto på Get a Newsletter kan du enkelt göra det direkt i verktyget under denna flik. Klicka på länken ”Radera kontot fullständigt” som finns i högerkolumnen ”Ändra Konto”.

★ Tips:

I högerkolumnen kan du ta del av viktig information såsom; återstående kontobalans, slutdatum för befintlig kontoplan, kontostorlek samt välja att uppgradera till större kontoplan och radera kontot fullständigt.