Redigera befintlig lista

I verktyget har du möjlighet att redigera alla dina listor. Genom att klicka på ikonen som föreställer en penna så kommer du vidare till listans redigeringsläge- notera att du även kan klicka på listans namn för att redigera listan.

Ändra på en lista genom att klicka ikonen som föreställer en penna.

Ändra på en lista genom att klicka ikonen som föreställer en penna eller på listans namn.

Där kan du redigera inställningarna som t.ex. namn, avsändarnamn- och mail, beskrivning och mycket mer. Vill du istället redigera prenumeranterna för en lista kan du göra det i fliken ”Prenumerationer”.