Redigera en aktiv prenumeration

Om en prenumeration är aktiv så visas följande alternativ:

  • Avsluta prenumeration
  • Radera prenumeration

redigera prenumeration

Avsluta prenumeration

Avsluta prenumerationen innebär att det läggs in en spärr så att inga fler utskick skickas till kontakten från den givna sändningslistan som hen är kopplad till. För att häva spärren måste kontakten först bekräfta sin prenumeration på nytt som skickas i form av ett bekräftelsemail till hens e-postadress. Notera att kontakten kommer att vara markerad som avslutad fram tills att hen väljer aktivt att bekräfta sin prenumeration i sin e-postklient.

Radera prenumeration

Att radera prenumerationer innebär i praktiken att kontakten tas bort från listan som hen är kopplad till. Inga utskick skickas till kontakten från den givna listan (nyhetsbrevet) men skillnaden ligger i att det inte läggs någon spärr på kontakten. Du kan när som helst välja att lägga tillbaka din kontakt i listan på nytt- utan att behöva skicka iväg ett bekräftelsemail. Vi rekommenderar att du gör detta vid tillfällen då en kund samtycker till det. ”Radera prenumerationen” kan vara praktiskt om du tillfälligt, eller av misstag, lagt till någon på en lista.

Relaterade artiklar/videon: