Skicka ut om samtycke till dina prenumeranter

Om du vill skicka ut ett mail för att be dina prenumeranter om deras samtycke kan du enkelt göra det via att använda länken ##gdpr_consent##.

Du kan använda länken i en text eller i en knapp. Du hittar länken under ”Link list”.

När dina mottagare klickar på länken kommer e-postadressen flyttas till en ny lista som kommer att ha samma namn som listan du skickade till men i slutet kommer det att stå (GDPR Secure).

Ett tips är att uppmanna dina prenumeranter att tacka ja eller nej. Till de personer som inte har tackat ja eller nej kan du sedan skicka en påminnelse till innan den 25 maj.