Sprid ditt nyhetsbrev online

I fliken ”Rapporter har du verktygen för att kunna sprida ditt nyhetsbrev online. I alla detaljerade rapporter finns det en ”dela-knapp” och en ”verktygs-knapp. Dela-knappen ger dig möjlighet att sprida ditt nyhetsbrevet online- på din hemsida, på Twitter eller Facebook.

Skärmavbild 2015-01-30 kl. 13.10.19

Länk för att sprida online

Kopiera länken, antingen genom att klicka på den och kopiera webbadressen i adressfältet eller också genom att högerklicka och välja ”Kopiera genväg”/”Kopiera länkadress”. Denna länk kan du sedan använda för att visa nyhetsbrevet på hemsidan eller i din blogg. Det kan vara bra om du t.ex. vill visa upp dina tidigare nyhetsbrev för besökare på din hemsida.
Läsarna av detta online-nyhetsbrev räknas inte med i rapporten (till skillnad från dem som klickar på läs-nyhetsbrevet-i-browsern-länken som finns med i varje utskick).

Sprid nyhetsbrevet på Twitter

Genom att klicka på ”Sprid nyhetsbrevet på Twitter” tas du direkt till twitter.com med ett förifyllt meddelande med en länk till nyhetsbrevet. Länken i Twittermeddelandet är densamma som ”Länk för att sprida online”, du kan alltså använda den länken istället om du vill göra det manuellt. Länken till Twitter är endast för att göra det extra bekvämt för dig.

Sprid nyhetsbrevet på Facebook

I likhet med Twitter-länken, tas du med länken ”Sprid nyhetsbrevet på Facebook” direkt till facebook.com med ett förifyllt meddelande med en länk till nyhetsbrevet. Länken i Facebook-meddelandet är densamma som ”Länk för att sprida online”, du kan alltså använda den länken istället om du vill sprida länken manuellt. Precis som för Twitter är länken till Facebook endast till för att göra det enklare och bekvämare för dig.