Tipsa en vän om nyhetsbrevet

Ett bra och enkelt sätt att få fler prenumeranter på ditt nyhetsbrev är att uppmana dina befintliga prenumeranter att tipsa sina vänner. För att underlätta för dig har vi en inbyggd funktion för detta.

Tipsa en vän via länk på nyhetsbrev

1. Börja med att skriva den text du vill ha länkad och sedan markera den.
  2. Klicka på knappen för ”infoga länk” i verktygsfältet.
  3. Du får då upp en dialogruta med våra standardlänkar för att skapa en länk, du väljer länken som heter ”Länk för att tipsa en vän” i länklistan.
  4. Klicka på ”OK” för att infoga och spara din länk.
Låt dina vänner tipsa deras kollegor och bekanta om ditt nyhetsbrev.

Låt dina vänner tipsa deras kollegor och bekanta om ditt nyhetsbrev.

När du skickar ut nyhetsbrevet aktiveras länken och dina prenumeranter kan klicka på den och tipsa en eller flera vänner. Vännen får med en gång ett mail där hon/han blir tipsad om ditt nyhetsbrev och en länk till webbversionen av nyhetsbrevet. I samband med att vännen tittar på nyhetsbrevet finns möjligheten för denne att skriva upp sig som prenumerant.

Vännen kommer automatiskt att läggas till som prenumerant den lista som utskicket är gjort till (har du gjort utskicket till fler än en lista får du välja vilken lista prenumerationen ska gälla för i samband med att du skickar).