Uppgradera Konto – Genomgång

Från och med den 26 mars 2015 så har vi infört en ny prismodell, har du vår gamla prisplan? Se rubrik ”Gammal prisplan”.

När du är inloggad i verktyget kan du enkelt uppgradera till betalversionen med ”Uppgradera ditt konto” ikonen på verktyget och via Uppgradera-fliken som du hittar under fältet ”Mitt konto”.

Självklart går det bra att skapa ett gratiskonto så att du kan testa verktyget hur länge du vill och uppgradera när du känner dig redo. Dessutom finns alla prenumeranter, listor, rapporter och övrig information kvar oavsett om du väljer att uppgradera från ett gratiskonto till ett betalkonto eller tvärtom. Desamma gäller om du uppgraderar från ett betalkonto till ett ännu större konto, all information finns kvar.

Vår betalplan är kontaktbaserad och utgår från antalet kontakter som du har på ditt konto. Du har möjlighet att själv se efter hur mycket varje nivå (baserat på antal kontakter) kommer att kosta på vår webbplats. I annat fall kan du importera dina kontakter och låta systemet sköta uträkningen och kostnaden åt dig. Du uppgraderar enklast när du är inloggad i verktyget under ”Mitt konto” > ”Uppgradera konto”.

Den nya prismodellen är kontaktbaserad och utgår från antalet kontakter som du har på ditt konto.

Den nya prismodellen är kontaktbaserad och utgår från antalet kontakter som du har på ditt konto

I vårt kostnadsfria abonnemang har du möjlighet att skicka upp till 500 mail helt kostnadsfritt, vilket är en betydligt bättre lösning till den som vi hittills har haft. Antal mail du kan skicka är obegränsat för alla betalkonton i den nya prismodellen upp till 50 000 kontakter, därefter är antalet mail 12 gånger max antal kontakter för kontonivån. Notera att de kostnadsfria mallarna kommer att inkludera reklam. Dagen som du första gången väljer att uppgradera blir det fastställda datum för din framtida kontoförnyelse där systemet letar efter det abonnemang som passar dig bäst baserat på om din kontaktbas ökat eller minskat.

Betalningen är kortbaserad vilket innebär att du fyller i dina kortuppgifter en gång och därefter dras det automatiskt av en summa varje månad fram tills att du säger upp ditt abonnemang- vi har inga bindningstider.

Gammal prisplan

Vi har olika betalkonton och betalsätt som du kan välja bland, det beror helt enkelt på vilken typ av användare du är. Har du funnits med oss som kund länge så är du förmodligen van vid att se vår gamla prismodell där betalkonton som exempelvis bronzekonto, silver- och guldkonto har länge varit ett valbart alternativ. Dessa betalkonton är mailbaserade, vilket innebär att du betalar för ett antal mail per månad. Med mail per månad menar vi det totala antalet mail du kan skicka under en månad.
Exempel för bronzekontot: 10 mindre utskick till 1000 mottagare eller ett stort utskick till 10 000 mottagare.

Logga in och uppgradera till en månadsplan redan idag  (gäller ej om du redan har en pågående årsplan).

Logga in och uppgradera till en månadsplan redan idag
(gäller ej om du redan har en pågående årsplan).

12 månaders prenumeration (engångsbetalning)

• Bronzekonto (10 000 mail/månad) – 99.00 kr/månad + moms
  • Silverkonto (25 000 mail/månad) – 239.00 kr/månad + moms
  • Guldkonto (50 000 mail/månad) – 449.00 kr/månad + moms
  • Premium 75 (75 000 mail/månad) – 670.00 kr/månad + moms
  • Premium 100 (100 000 mail/månad) – 889.00 kr/månad + moms

Betalar gör du ett år i förskott med kort eller bankgiro.

Månadsbetalning (löpande prenumeration)

• Bronzekonto (10 000 mail/månad) – 123.00 kr/månad + moms
  • Silverkonto (25 000 mail/månad) – 299.00 kr/månad + moms
  • Guldkonto (50 000 mail/månad) – 561.00 kr/månad + moms
  • Premium 75 (75 000 mail/månad) – 838.00 kr/månad + moms
  • Premium 100 (100 000 mail/månad) – 1 111.00 kr/månad + moms

Månadsbetalningen är kortbaserad vilket innebär att du fyller i dina kortuppgifter en gång och därefter dras det automatiskt av en summa varje månad fram tills att du säger upp ditt abonnemang- vi har inga bindningstider.

Är du intresserad av större konton? Kontakta oss så berättar vi mer och hjälper dig att snabbt komma igång.