Utskick – Genomgång

Fliken ”Utskick” ger dig en översikt över alla dina utskick – från utkast till redan skickade. På sidan för utskick kan du också skapa nya utskick, komma till dina rapporter och skicka iväg de utskick du har förberett.

Varje rubrik visar de fem senaste utskicken i respektive kategori. Har du fler än fem utskick så visas en ”Visa alla”-länk under den fullständiga listan.

Bra att veta

Under ”Utkast” hittar du de utskick/nyhetsbrev som du ännu inte skickat. Utkasten är kronologiskt ordnade efter vilket som sparades senast. Du kan klicka på utskickets namn för att redigera det och om du vill skicka det så klickar du verktyget längst till höger – ett pappersplan.

Uskick

Genom att klicka på de olika ikonerna under rubriken ”Verktyg” kan du förhandsgranska, redigera, duplicera, skicka och radera ditt utkast.

Så skapar du ditt första utskick

Du kan antingen skapa ett utskick från grunden eller använda någon av våra designade mallar. För att komma till de olika mallarna klickar du på ”Lägg till utskick”. Då kommer du till en sida där du kan välja mellan de olika mallarna.När du har valt en mall kommer du till själva blockeditorn där du skapar ditt nyhetsbrev.

För dig som är duktig på HTML kan du också använda en avancerad editor. Där har du större utrymme för flexibelt och kreativt skapande. Du hittar länken till avancerade editorn längst ner på sidan för alla mallar. Du har tillgång till avancerade editorn när du startar ett abonnemang.

Skapa ett utskick baserat på egen mall

Under fliken ”Utskick” > ”Mallar” kan du skapa en mall som du kan använda som grund för ditt nyhetsbrev. Du hittar mallen under ”Dina egna mallar” när du skapar själva nyhetsbrevet.

*Relaterade artiklar/videon:*