Verktygsinställningar – Genomgång

Under fliken ”Verktygsinställningar” har du möjlighet att hantera ärenden som har med gränssnittet samt personliga preferenser kring hantering av nyhetsbrev att göra. Du kan även välja vilket språk du föredrar för ditt verktyg; du kan välja mellan Svenska och Engelska.

Välj mellan att visa verktyget på Svenska eller Engelska.

Välj mellan att visa verktyget på Svenska eller Engelska.

Om du mot förmodan vill avsluta ditt konto på Get a Newsletter kan du enkelt göra det direkt i verktyget under denna flik. Klicka på länken ”Radera kontot fullständigt” som finns i högerkolumnen ”Ändra Konto”.

★ Tips:

I högerkolumnen kan du ta del av viktig information såsom; återstående kontobalans, slutdatum för befintlig kontoplan, kontostorlek samt välja att uppgradera till större kontoplan och radera kontot fullständigt.